
بلاخره رسیدم
و الان ایمیل اومد که رویدادیو که بخاطرش اومدم تهران کنسل شده 😐

اون شب کلی فکر کردیم که کجا بریم بعد کلی پیاده روی تصمیم گرفتیم بریم کافه آپ آرت مان
☕️اسم کافه آپ آرت مان رو قبلا تو پوستر اجرای ماهان فرزاد دیده بودم
🔎🗺توی گوگل مپس سرچش کردم اما آدرسش اشتباه بود
📌بعد که به آدرس اشتباه رسیدیم از وبسایت icoffee.com چک کردم اونجا هم اشتباه بود
🗒بلاخره از رو آدرسی که تو پیج اینستاگرامشون بود پیداش کردیم
🎭کافه آپ آرت مان فقط یه کافه نیس
اونطوری که خودشون میگن یه مجتمع فرهنگیه
🖼شامل یه فروشگاه که چیزای هنری و دستساز میفروشه به اسم تیر و تخته که تو ورودی مجموعه هست و خود کافه و احتمالا یه جایی برای نمایشگاه و اجرا
🏠محیط کافه خیلی دلنشینه و طراحی باحالی داره پیشنهاد میکنم تو حیاط پشتیشون برید یه فضای کوچیکه که خیلی خوب چیده شده و صندلی های باحالی داره
قیمتاش بد نیست و تنوع خوبی هم تو منو کافه هم تو غذاهاش داره
💈یه جایی هم تو اینترنت خوندم که بنیانگذار این مرکز پگاه آهنگرانی هستش

غذاهاش اونقدرا جالب نبود ولی خب نمیشد انتظار زیادی داشت ازش

از فضای حیاط پشتیش کلی ایده برای پروژه های آینده خودم گرفتم

شب میخواستم برم پیش سینا
که گفت بریم یه دورهمی کوچیک ساز بزنیم و موسیقی گوش بدیم
چاشنی کار هم یک پیتزا خونگی و سبز بود 🍕🌿

چند صفحهای از “چنین گفت زرتشت” خوندم و از شدت خستگی و پیاده روی نقش بر زمین شدم و یه ساعتی خوابم برد

صبح روز پنجشنبه
با سینا @sinasiavoshan یه سری از عکسهاشو مرور کردیم

بعدش هم همراه مادر سینا مشغول به درست کردن باقلا قاتوق شدیم
🔸پختنش کاری نداره ولی چنتا قلق ریز داره
اول که سیر رو تفت میدیم بعد باقلا هارو میریزم و با سیر تفت میدیم
🔹نکته ش اینه که تذاریم ته بگیره و کوتاه این کارو انجام بدیم و در ظرفو بذاریم و سریع تفت بدیم و طولش ندیم وگرنه
باقلاها سفت میشن
🔸بعدش شوید ادویه زرجوبه و فلفل و نمک و شویدو اضافه میکنیم و آب میریزم تو قابلامه
میذاریم خوب جا بیوفته آخرش هم یه فوت کوزه گری داره اونم اینه دوقاشق کره محلی از اونایی که بوی روستا رو میده 😍 بزنی بهش

باقلا قاتوقی که پخته بودم به مقصدش رسید
هرچند خوب از آب درنیومده بود 😢